Unieke kantoorruimte te huur!

Ben je op zoek naar een bijzonder kantoor? Welkom bij Het Wakkere End, getransformeerd tot bedrijfsverzamelgebouw. Een bruisende broedplaats van creativiteit voor kleine en grote bedrijven! 

Kleine Ruimte

Oppervlakte: tot 18 m²
Prijs per m² VVO per jaar: €120,- excl. BTW

Variërend van een voormalige gevangenis cel van 11 m² tot grotere ruimtes tot ongeveer 18 m². 

Wat maakt de ruimtes bij Het Wakkere End zo bijzonder?

  • Een levendige community
  • Organische groeimogelijkheden 
  • Gemeenschappelijke voorzieningen en ontmoetingsruimte, zoals een tuin en extra grote ruimtes voor speciale evenementen.
  • Parkeerplaatsen te huur
 

Locatie: Het Wakkere End bevindt zich in Utrecht, op 10 minuten loopafstand van het Ledig Erf. De kantoorruimtes bieden dan ook niet alleen een unieke werkomgeving, maar daarnaast alle voordelen van de stad binnen handbereik.

De locatie heeft een goede bereikbaarheid dichtbij restaurants, lunchrooms en culturele hotspots. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een dynamische werkdag. Daarnaast is er ook voldoende parkeergelegenheid.

Mis deze kans niet om jouw bedrijf te vestigen in een ruimte die geschiedenis ademt, maar tegelijkertijd klaar is voor de toekomst.

Neem vandaag nog contact met Het Wakkere End op om een bezichtiging in te plannen en om jouw nieuwe kantooravontuur te beginnen!

Heb je interesse of vragen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Mail ons direct.
We helpen je graag op weg!